DEREKÖY ŞEHİT ÜMİT SEMERCİ ORTAOKULU


Vizyon: Vatanını ve millet sevgisiyle yanıp tutuşan, her zaman ülkesini geliştirmeyi ve ülkesine hizmet etmeyi kendilerine ilke olarak benimsemiş, iyi bir insan, iyi bir vatandaş ve kaliteli bir meslek sahibi olmayı hedefleyen öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Bulunduğu çevrenin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısına katkı sağlayabilen bir kültür merkezi, ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasında söz sahibi olmuş, mutlu bireyler yetiştirebilen bir okul olmak

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.50
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okulumuzun özel öğretmen servisi yoktur. Atakum merkeze çok yakın olduğu için genelde özel araçlarla gelinmektedir. İlçe dolmuşlarıyla da sürekli ulaşım mevcuttur.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2016 Teog sonucunda toplam 14 öğrencimiz olup, 1 fen lisesi, 3 anadolu lisesi, 2 mesleki ve teknik anadolu lisesi, 3 anadolu imam hatip lisesi, 4 çok proramlı anadolu lisesi, 1 açık liseye yerleşmişlerdir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz ilçe ve il düzeyindeki sportif yarışmalara katılmakta ve dereceler kazanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2016 projeleri: Kitap Dostu, Mavi Kapak Toplama, Minik Eller Ormanı, Atık Pil- Yağ Toplama, Sen İste Yeter Kanser Çeker Gider, Beyaz Bayrak, Duyur Sesini Dereköy, Dereköy´ ün Şairleri
Diğer Hususlar: Okulumuz iki katlı olup, okulumuzda 10 adet derslik, 1 ana sınıfı dersliği, 1 fen bilimleri laboratuvarı, 1 kütüphane-resim odası, 1 öğretmenler odası, 1 müdür odası, 2 müdür yardımcısı odası ve 1 kooperatif bulunmaktadır. Spor odamız prefabrik şeklinde olup okul bahçesindedir. Okulumuzda şu anda ana sınıfı ile birlikte toplam 11 derslik bulunmaktadır.

Telefon - 0 362 518 57 74

Belgegeçer - (362) 518 5774

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sehitumitsemercioo.meb.k12.tr

Adres - Dereköy Mah.Ali Gaffar Okkan Cad. Vatan Sok. No25 19 MAYIS/SAMSUN

Öğretmen :9
Öğrenci :83
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1810
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri -

Adres - Dereköy Mah.Ali Gaffar Okkan Cad. Vatan Sok. No25 19 MAYIS/SAMSUN

Ulaşım Okulumuz Samasun-19 Mayıs-Bafra-Sinop karayolu kenarında olup ulaşımı son derece kolaydır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 19 Mayıs ilçe merkezine 7 km Atakum ilçesine 20 km Samsun il merkezine 28 km´ dir